A páciens útja nálunk

1. Kezdeti konzultáció

Minden páciensünkkel kezdeti konzultáción veszünk részt, ahol fizioterapeutánk pontosan elmagyarázza, hogy a következő rehabilitáció miből fog állni. A kezdeti konzultáció ingyenes és 15 percig tart.

2. Kezdeti vizsgálat

A következő lépés a kezdeti vizsgálat. Ez elsősorban a Clinica Orthopedica műtét utáni pácienseinknek szól. A kezdeti vizsgálat egy órán át tart, ahol a mérések segítségével többet megtudhat a mozgástartományokról, a megrövidült és legyengült izmokról, a mozgássztereotípiákról és még sok minden másról, ami a rehabilitációs terv jobb összeállításához szükséges. A vizsgálat után rehabilitációs jegyzőkönyvet kap

3. Rehabilitáció

A kezdeti konzultáció és vizsgálat után következik maga a rehabilitáció, ahol lehetősége van a gyógytornászunk által meghatározott csomagok közül választani.

4. Végső vizsgálat

A kimeneti vizsgálat a rehabilitáció után 30 percig tart. A kilépési vizsgálat során mérik a mozgástartományt és értékelik a megállapított rehabilitációs célt. Ajánlásokat és következő lépéseket ajánlunk Önnek, hogy a mozgás ne fájjon.

Jelentkezzen fel hírlevelünkre
Értesüljön elsőként a hírekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma.