KIK VAGYUNK

Átfogó rehabilitációs intézmény. Átfogó rehabilitációs ellátást kínálunk teljes körű diagnosztikával és rövid távú rehabilitációs tartózkodás lehetőségével. Független rehabilitációs intézmény vagyunk, több mint 10 éves tapasztalattal az első ortopédiai szakkórházban. Fő hangsúlyt fektetünk a sérülés utáni kezdeti és különösen a műtét utáni rehabilitációra – mind sportsérülések, mind műízületi műtétek, mind gerincműtétek után.

TÖRTÉNET

Szakosztályunk egy ortopédiai szakkórházból való kiválással jött létre.

A szakkórház mellett 2006 óta önálló és magasan specializált részlegként működünk, de szolgáltatásainkat számos más, mozgásszervi megbetegedésekre összpontosító nappali rendelő és kórház is igénybe veszi.

A gerincellátás klinikánk önálló részét képezi, és egyedülállóan célirányosan, a neurológus, ortopéd vagy gerincsebész (idegsebész) által végzett elsődleges diagnózistól kezdve a rehabilitációs, célzott gerincspray vagy infúziós ellátáson át a gerincműtétig terjed.

A műtét utáni felelősségteljes és gyors utókezelés iránti egyre növekvő igény miatt rövid távú intenzív tartózkodást is kínálunk fekvőbeteg részlegünkön.

CSAPATUNK

gyógytornász

gyógytornász

gyógytornász

gyógytornász

edző és gyógytornász

gyógytornász

ÜZEMELTETŐ

spineclinic s.r.o.
Nevädzová 6
821 01 Pozsony

IČO: 46 533 915
Intézményünknek nincs szerződése egyik egészségbiztosítóval sem.

Jelentkezzen fel hírlevelünkre
Értesüljön elsőként a hírekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma.