MINDENT AZ ÍZÜLETI MŰTÉTEK UTÁN

A sikeres műtét csak félút a mindennapi életbe való visszatéréshez, ezért vagyunk itt. Sokéves tapasztalat után és közvetlenül egy ortopédiai szakkórházzal együttműködve alakítottuk ki speciális egységünket és speciális műtét utáni protokolljainkat. Munkatársainkat a sérülés utáni és különösen a műtét utáni komplikációk kezelésére is kiképezték, hogy a páciensek gyorsabban visszatérhessenek a teljes aktivitáshoz.

SPINE CLINIC

SZOLGÁLTATÁSAINK

Diagnosztika

Digitális röntgenkészülék, segítő dinamikus röntgenkészülék, nagy érzékenységű ultrahangkészülék, egyedülálló dinamikus mágneses rezonanciás képalkotás a mozgásszervek számára.

Fizioterápia

poszttraumás és posztoperatív állapotok rehabilitációja, elektroterápia (fájdalom, duzzanat esetén), ultrahangterápia, lágy és mobilizációs technikák, hátiskola módszertana: Brunkow, Kaltenborn, McKenzie, Freeman, Vojta.

Kezelés

(Cézott) injekciós dinamikus röntgensugárzás alatt, szivárgó és blokkoló injekció terápia, ózonterápia ambulánsan, infúziós terápia, nagy hatású lökéshullámok.

Kórház

Hatékony infúziós terápia, esetleg intenzív fekvőbeteg-rehabilitációval, porckorongműtéttel és egyéb posztoperatív eljárásokkal kombinálva.

Jelentkezzen fel hírlevelünkre
Értesüljön elsőként a hírekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma.