LOVE4TENNIS DOMINIKA CIBULKOVA ACADEMY

Ez Európa egyik legjobb teniszakadémiája. Edzésprogramokat kínál 3 éves kortól a profi játékosokig. Szlovákiai Davis Kupa és Fed Kupa játékosok nőttek fel és edzenek a teniszakadémián. Eddz profikkal és váltsd valóra tenisz álmaidat!

Mgr. Matej Grožaj

Magas színvonalú egyéni oktatás az úszástechnikában. Úszásoktatóként az úszásoktatásra, a technika fejlesztésére, a rehabilitációs úszásra és a száraz edzésre specializálódtam.

Biztos vagyok benne, hogy az orvos már ajánlotta az úszást, de valóban a megfelelő technikával úszol? A SPINE CLINIC-nél törekszünk az átfogó ellátásra, ezért dolgozunk együtt Matejjel.

Nina és Peter Csonkovci

Nina Csonkova profi vadvízi kajakos. Több érem is van a számláján, például aranyérem az Európa-bajnokságról és a világbajnokságról. Többszörös Európa-kupa-győztes, és férjével, Peter Csonkával minden évben különböző expedíciókra indulnak a világ vadvízi zuhatagaira. A sport mellett egy másik ígéretes kis sportolót is nevelnek, fiukat, Peťko-t (5 éves).

Peter Csonka profi vadvízi kajakozó. Háromszoros világbajnoki alelnök, kétszeres Európa-bajnok és többször egymás után megnyerte a világkupát. Nemcsak sikeres sportoló, aki Szlovákiát képviseli a nemzetközi versenyeken, hanem kiváló operatőr is, aki a világ minden táján tett kajakos túráin kamerát visz magával, hogy megörökítse minden kalandját.

FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN

Az FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN a fiatal labdarúgók nevelésére összpontosít, és segíti a gyermekek és serdülők szociális, kulturális és szellemi képességeinek fejlesztését. A Szlovák Labdarúgó Szövetség szervezeti struktúráiban szerepel a nyugat-szlovákiai régióban.

Jelentkezzen fel hírlevelünkre
Értesüljön elsőként a hírekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma.